BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, Fethiye Caddesi için Palmet Grup Başkanı ile bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Fethiye Caddesi Projesi'nde ilk kazma vurulmadan önce Palmet Enerji Gaz Grup Başkanı Tamer Sönmez ile bir araya geldi 

25 Ekim 2021 17:17
Hürriyet, Fethiye Caddesi için Palmet Grup Başkanı ile bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, başkan yardımcıları Emirşah Torun ve Cem Güler, Koordinatör Hakan Özkum, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen ile birlikte Palmet Enerji Gaz Grup Başkanı Tamer Sönmez’i ziyaret etti. Başkan Hürriyet, "Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenleme Yapım İşi" kapsamında doğal gaz ile ilgili yapılacak altyapı işlemlerinde koordineli bir şekilde çalışmak istediklerini kaydetti. 

ORTAK ÇALIŞMA

Fethiye Caddesi'ni yapılacak proje ile birlikte yeniden İzmit'in en gözde alışveriş merkezi haline getirmek istediklerini aktaran Hürriyet, kurumlar arası işbirliği yaparak İzmitlilerin hayatına dokunacak olan projeyi hayata geçirmek istediklerini belirtti. Palmet Enerji Gaz Grup Başkanı Tamer Sönmez de Fethiye Caddesi Projesi'nde üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.