BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Özlü: Daha prestijli yollar için yoğun tempoda çalışıyoruz

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe genelinde yapılan çalışmaları alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde adım adım incelemeye devam ediyor. 

26 Ekim 2021 14:02
Başkan Özlü: Daha prestijli yollar için yoğun tempoda çalışıyoruz

Kış ayları gelmeden alt ve üst yapı çalışmalarına hız veren Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Her fırsatta sahaya inerek çalışmaları yerinde ve yakından takip eden Başkan M. Yasin Özlü de hem çalışmalar hakkında ilgili ekibinden brifing alıyor hem de sahadaki mesai arkadaşlarına moral ve motivasyon desteği sağlıyor. Başkan Özlü ilk olarak Barbaros Mahallesi’nde İSU ve SEDAŞ tarafından yapılan caddelerdeki alt yapı çalışmalarını inceledi. Daha sonra Yeniköy Merkez Mahallesi ve Yeşilkent Mahallesi’ndeki parke yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan özlü, incelemeler sırasında karşılaştığı Başiskeleli komşularıyla hasbihal etti, hemşerilerinin istek ve önerilerini dinledi. 

BAŞİSKELE’YE YENİ PRESTİJLİ YOLLAR GELİYOR

İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Başkan M. Yasin Özlü, ilçeye yeni prestijli caddeler kazandıracaklarını söyledi. Başkan Özlü açıklamasında, “İlçemizde alt ve üstyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçemize yeni prestijli caddeler ve yollar kazandırmak adına Barbaros Mahallemiz’de Millet Caddesi başta olmak üzere birçok sokakta alt yapı çalışmaları İSU tarafından yapıldı. Şebeke suyu ve kanalizasyon hatlarımız tamamen yenilendi. Elektrik hatları da SEDAŞ tarafından yer altına alınıyor. Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra üst yapı çalışmalarını tamamlayacak ve estetik görünümlü modern aydınlatma direkleriyle ilçemize yeni prestijli caddeler kazandıracağız.” dedi. 

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN VATANDAŞA TEŞEKKÜR

Başkan Özlü, “Çalışmalardan dolayı bazı vatandaşlarımızın ve esnafımızın mağdur olduğunun farkındayız. Ama en kısa zamanda asfalt çalışmamızı, kaldırımların yapımını da gerçekleştireceğiz. Daha iyi ve kaliteli ulaşım için yaptığımız bu çalışmalara sabır gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393