BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DEVA İzmit, STK ziyaretlerinde hız kesmiyor!

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İzmit İlçe Teşkilatı, son günlerde sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine hız verdi. Kocaeli Trabzonlular Derneği ve son olarak Kocaeli Tokatlılar Derneği’ni ziyaret DEVA İzmit, hedeflerinin Kocaeli’deki bütün STK’ları ziyaret etmek olduğunu söylediler. 

27 Ekim 2021 17:44
DEVA İzmit, STK ziyaretlerinde hız kesmiyor!

DEVA Partisi İzmit İlçe Teşkilatı, STK ziyaretlerine Kocaeli Trabzonlular Derneği ve Kocaeli Tokatlılar Derneği ile devam etti. DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı ve teşkilat mensuplarının katıldığı ziyarette ilk olarak Trabzonlular ziyaret edildi.

ÇAKICI, “ORTAK NOKTAMIZ KOCAELİ”

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Fuat Ayar ve yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi. Kocaeli’de Trabzonluların örnek bir birliktelik ortaya koyduğunu söyleyen DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Çakıcı, “Trabzonlu hemşerilerimiz ülkesine, milletine bağlı, her zaman ülkesine ve milletine hizmet etmiş, çalışkan ve gayretli kişilerden oluşmaktadır. Hem bizim için hem Trabzonlular için ortak noktamız Kocaeli’dir. Üzerimize düşen her ne varsa yapmaya hazırız. Dernek olarak düzenleyeceğiniz etkinliklere de her zaman katılmaya hazırız” dedi. Kocaeli’nin ticari ve sosyal hayatının sorunlarının da masaya yatırıldığı ziyarette, esnafın ve tüccarın sorunlarından bahsedildi. Ziyaret karşılıklı hediyeler sunularak sona erdirildi.

İKİNCİ DURAK TOKATLILAR

DEVA İzmit İlçe Teşkilatı’nın ikinci durağı ise Kocaeli Tokatlılar Derneği oldu. Dernek Başkanı Turan Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin ve sahipliği yaptığı ziyarette gündeme dair konular ele alındı. Dernek çalışmaları hakkında Başkan Şahin’den bilgi alan DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Çakıcı, düzenlenecek etkinliklere her zaman katılmaya hazır olduklarını söyledi. Hemşeri derneklerinin yaşadığı kentin çeşitli sorunları, kültürel değerleri, yaşanılan kente ait olabilme hissinin arttırılmasında daha aktif görev alması gerektiğini belirten DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Çakıcı, “Derneklerimizin faaliyetlerini önemsiyor ve daima destekliyoruz. Sivil toplum kuruluşları kentimizin en önemli değerleridir. Bu bağlamda Kocaeli Tokatlılar Derneği ile devam eden ziyaretlerimize diğer hemşeri derneklerimiz ile devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.