BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitliler Çınar Halk Market’i çok sevdi

Doğal ürünleri aracısız bir şekilde vatandaşlarla buluşturan İzmit Belediyesi Çınar Halk Market’i İzmitliler çok sevdi 

28 Ekim 2021 05:18
İzmitliler Çınar Halk Market’i çok sevdi

Sosyal belediyecilik anlayışıyla İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çınar Halk Market’te doğal ürünler aracısız olarak vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Yerli üreticiye destek vererek doğal ve ekonomik ürünleri aracı olmadan vatandaşlara ulaştıran Çınar Halk Market İzmitliler tarafından yoğun ilgi görüyor. 

DOĞAL ÜRÜNLER

Yerel üreticiler ve kooperatifler tarafından üretilen doğal ürünlerin yer aldığı Çınar Halk Market’te; Güdül Leblebisi, elma kurusu, cevizli pestil, soğan otu, nane, tane sumak, kuru bakliyat, elma sirkesi, üzüm sirkesi, kantaron yağı, sızma zeytinyağı, erişte çeşitleri, tarhana çeşitleri, katkısız salça, peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, reçel çeşitleri, et ürünleri gibi çok sayıda doğal ve ekonomik ürün alıcılarını bekliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.