BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, Kocaeli Vartolular Derneği’ni ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Vartolular Derneği Başkanı Ali Bektaş’ı makamında ağırladı. Ali Bektaş, başkan Hürriyet’i 6 Kasım’da düzenleyecekleri dayanışma konserine davet etti 

28 Ekim 2021 07:32
Başkan Hürriyet, Kocaeli Vartolular Derneği’ni ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Vartolular Derneği Başkanı Ali Bektaş, Varto Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ercan Sağlam ve Kocaeli Vartolular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Akbal ile bir araya geldi. Ziyarette, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Devrim Bal, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam ile Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hüseyin Demirkır da hazır bulundu.

DERNEKLERE DESTEK VURGUSU

Başkan Hürriyet, Kocaeli’deki tüm hemşeri derneklerine her zaman destek verdiklerini ve vermeye de davam edeceklerini vurgulayarak nazik ziyaretlerinden ötürü Ali Bektaş ve beraberindekilere teşekkürlerini sundu. Kocaeli Vartolular Derneği Başkanı Ali Bektaş da 6 Kasım Cumartesi günü Halk Ozanı Tolga Sağ’ın katılımı ile İzmit Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecekleri dayanışma konserine başkan Hürriyet’i davet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.