banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DEVA Partisi Atatürk’ü unuttu

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98’inci yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Cumhuriyetimizi kuran şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz, cumhuriyetimizin değerlerini bugün çok daha iyi anlıyoruz, dedi. Başkan Koç’un Cumhuriyet’i kuran Atatürk’ten bahsetmemesi dikkat çekti. 

29 Ekim 2021 18:42
DEVA Partisi Atatürk’ü unuttu

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını bütün yurt çapında gerçekleştiriyor. Bu kapsamda DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı da bütün ilçe başkanlıklarıyla birlikte kent çapında bir dizi etkinlik düzenliyor. 

Kocaeli’nin bütün ilçelerinde stant açma çalışması yapan DEVA Partisi Kadın ve Gençlik Politikaları Başkanlıkları, ilçe başkanlıklarıyla birlikte vatandaşların bayramlarını kutlayacak ve çocuklara çeşitli hediyeler verecekler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ise şunları ifade etti: “Bundan 98 yıl önce büyük kahramanlıklar ve fedakârlıklarla kurduğumuz Cumhuriyetimizin önemini ve değerini her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Milletin kendi kendini idare etmesinin önemini bugün çok daha net olarak görüyoruz. ‘Türkiye birden büyüktür’ sözümüz, Cumhuriyet Bayramımızda çok daha fazla anlam buluyor.

TEK ADAM ANLAYIŞINI YAŞIYORUZ

İşte milletimizin özgür iradesinin yönetime yansımasının sağlanması, cumhuriyet ve demokrasimize sahip çıkmak, her vatandaşımızın görevidir.Her geçen gün zamların yağmur gibi vatandaşın üzerine yağdığı, dövizin karşısında millî para birimimiz Türk Lirası’nın adeta ateş karşısındaki buz gibi eridiği bir dönemde, tek adam anlayışıyla yönetilmenin zorluklarını millet olarak çok daha acı bir şekilde tecrübe ediyoruz. 

Ama bu konuda Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın öncülüğünde başlatılan ve diğer muhalefet partileri tarafından da kabul gören ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’ önerimiz; ilk seçimden sonra milletimizi, düştüğü bu zor durumdan kurtaracak, demokrasi ve cumhuriyetin yeniden tam anlamıyla uygulanmaya başlanmasını sağlayacaktır.

Bu bilinçle atalarımızın kanlarıyla suladıkları vatan topraklarında Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatıyor olacağız. Bu vesile ile bütün hemşehrilerimin ve aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, daha nice bayramlara huzur, mutluluk ve sağlıkla ulaşmamızı diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.