BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Partili Başkandan anlamlı Cumhuriyet mesajı

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. 

29 Ekim 2021 07:03
İYİ Partili Başkandan anlamlı Cumhuriyet mesajı

İşte o açıklamanın içeriği: 
 
Ay yıldızlı al bayrağımızın burçlarda dalgalandığı; 

Egemenliğin kayıtsız şartsız millete bırakıldığı;
Bağımsızlığımızı ilan ettiğimiz gün;
Bugün en güzel gün.
Cumhuriyet bayramımızın 98. yılı,
Türkiye’nin bayramı kutlu olsun!

Paha biçilmez vatanımızı zorluklar,  savaşlar ve canları ile Türk milletine armağan eden Atalarımıza minnet ve şükran borçluyuz. Tüm ömrünü milletin bağımsızlığı, huzur ve refahı için feda eden büyük kurtarıcımız ve liderimiz yüce Atatürk’e minnet ediyoruz.

Milli mücadelede Mustafa Kemal Atatürk’e yol ve cephe arkadaşlığı yapan tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Bugün asla ödün vermeyeceğimiz esas amacımız; Türkiye’nin Atatürk'ün gösterdiği yolda ve evrensel değerler ışığında gelişen, Hukuk Devleti ilkesini tam olarak benimsemiş, demokratikleşme sürecini tamamlamış, herkese fırsat eşitliği sağlayan, özgür, uygar ve refah düzeyi yüksek bir Türkiye inşa etmektir.

Tüm dünyaya ilan ediyoruz ki, Atalarımızın emekleri boşa gitmeyecek ve emanet ettikleri Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.