BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Minik kız çocuğundan Hürriyet'e: Ponçik yanaklı Fatma başkanım

Minik bir kız çocuğu çektiği videoda "Ponçik yanaklı Fatma Başkanım" diyerek İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet'e sevgisini gösterdi 

30 Ekim 2021 07:16
Minik kız çocuğundan Hürriyet'e: Ponçik yanaklı Fatma başkanım

İzmit, 29 Ekim Cuma akşamı çok uzun yıllardır görmediği kalabalığa ev sahipliği yaptı. Duman konseri öncesi sahnede konuşmasını yapan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet gençlere seslenerek, "Bana sosyal medyadan genç bir kardeşimiz sizi çok seviyorum ponçik yanaklarınızı öpüyorum demiş. Ben de hepinizi ponçik yanaklarınızdan öpüyorum, sizleri çok seviyorum" dedi. Sosyal medya üzerinden başkan Hürriyet'e teşekkür mesajları atanlardan biri de minik bir kız çocuğu oldu. Minik kız çektiği videoda "Ponçik yanaklı Fatma Başkanım" diyerek başkan Hürriyet'e öpücük gönderdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.