BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Minik kedi mahsur kaldığı ağaçtan kurtarıldı 

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağaçta mahsur kalan yavru kediyi kurtarmak için seferber oldu 

31 Ekim 2021 15:57
Minik kedi mahsur kaldığı ağaçtan kurtarıldı 

İzmit Belediyesi sokaktaki küçük dostlarımızın aşı ve tedavilerinin yanı sıra vatandaşların sokak hayvanları için taleplerine de geri dönüş yapıyor. Bu kapsamda çağrı merkezine gelen talep üzerine İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ağaçta mahsur kalan minik kediyi kurtardı. 

SAĞLIK DURUMU İYİ

Cephanelik Mesire Alanında ağaca çıkan ve daha sonra yükseklikten dolayı aşağıya inemeyen minik kedi için vatandaşlar İzmit Belediyesini arayarak yardım istedi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri alana geçerek kediyi mahsur kaldığı ağaçtan indirdi. Sağlık durumu iyi olan kedi doğal yaşamına bırakıldı. Bölgedeki vatandaşlar hassasiyetlerinden dolayı İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393