banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İyi Partili gençler Çanakkale’ye gitti!

İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Teşkilatı önemli bir etkinliğe imza attı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 210 Kocaelili genç Çanakkale Şehitlik Abidesi’ni ziyaret etti. 

31 Ekim 2021 20:47
İyi Partili gençler Çanakkale’ye gitti!

İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökçe Nesli Kondu, ilçe gençlik kolları başkanları ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte Çanakkale’ye gitti. 29 Ekim akşamı Perşembe Pazarı alanından 210 genç ile Çanakkale’ye giden İYİ Parti Kocaeli gençlik teşkilatı, Çanakkale savaş alanlarını, Çanakkale Şehitlik Abidesi’ni ve Alçıtepe Sahra Hastanesi Müzesi’ni gezdi.

MANEVİ İKLİMİ YAŞADILAR

Rehber eşliğinde Mecidiye Tabyası, Şahindere Şehitliği, Şehitler Abidesi, Seyit onbaşı anıtı, Havuzlar Şehitliği, Bakı Terası, Alçıtepe Sahra Hastanesi Müzesi ve 57. Piyade Alayı Şehitliği’ne ziyarette bulunan gençler kurtuluşumuzun önemli bir parçasını oluşturan topraklarda manevi iklimi yaşadı. Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, GİK Üyesi Rıdvan Uz, Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Eceabat İlçe Başkanı Cengiz Aylakçı, Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanı Taner Mutlu ve ilçe gençlik kolları üyeleriyle Eceabat’ta bir araya gelen Kocaelili gençler kısa süren görüşmenin ardından geri dönüş yoluna çıktı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.