BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Dernekler, STK ve Esnaf Masası’na ziyaretlerini sürdürüyor

Kentin farklı bölgelerinde faaliyetlerine devam eden sivil toplum kuruluşu ve dernek başkanları ile temsilcileri İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası’nı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletiyorlar 

31 Ekim 2021 01:10
Dernekler, STK ve Esnaf Masası’na ziyaretlerini sürdürüyor

İlimizin çeşitli ilçelerinde faaliyetlerine devam eden bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının dernek başkanları ve temsilcileri İzmit Belediyesi Stk ve Esnaf Masası Koordinatörü Nurullah Özer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ulupınar Köyü Dernek Başkanı Salih Akmeşe, Gökçeler Köyü Dernek Başkanı Fuat Koç, Kandıra Çakmaklar Köyü Dernek Başkan Yardımcısı Mehmet Eraslan, Kandıra Teksen Köyü Dernek Başkanı Soner Yağız, Kandıra Ahmethacılar Köyü Dernek Başkanı ve aynı zamanda Manav Dernekleri platform sözcüsü Engin Tümer, Tepebaşı Köyü Dernek Başkanı Resul Hakan Şener, Tavşantepe Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Caner Öztürk, Kandıra Terziler Köyü Dernek Başkanı Ayhan Özkul, Kandıra Deliveli Köyü Dernek Başkanı Kadir Özdemir, İzmit Şahinler Köyü Dernek Başkanı Adem Avar'ı ağırladı. 

ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİZ

Görüşmeden gerçekleştirilen dernek çalışmaları ve birlikte yapılabilecek çalışmalar üzerine fikir alışverişi yapıldı. Bölgedeki yerel dernek çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Özer, “Sorunların çözümü noktasında üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Vatandaşımızı memnun edecek çalışmaları birlikte gerçekleştireceğiz. Desteğiniz ve güveniniz için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.