BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Ayşe öğretmeni duygulandıran buluşma

1985 yılında mezun ettiği öğrencileriyle 36 yıl sonra yeniden buluşan Ayşe Şahin duygu dolu anlar yaşadı. 

01 Kasım 2021 00:46
Ayşe öğretmeni duygulandıran buluşma

İzmit Kocatepe İlkokulu 5/D sınıfı öğretmeni Ayşe Şahin mezun ettiği öğrencilerinden Esengül Haskul’un sınıf arkadaşlarını sosyal medyadan bulması ardından bugün İzmit’te bir kahvaltı organizasyonunda 36 yıl sonra öğrencileriyle bir araya geldi.

TÜM ÖĞRENCİLERİNİ HATIRLADI

Öğrencileriyle tek tek ilgilenen Ayşe öğretmen her birinin adını ve soyadını hatırlayarak kendilerine hitap etmesi öğrencilerini de duygulandırdı. Gün boyunca yıllardır görmediği öğrencileriyle hasretlik gideren Ayşe öğretmen mezun ettiği 50 öğrencisinden yurt dışında ve çok uzakta olup organizasyona katılamayan öğrencilerini de hatırlayarak anılarını anlattı. Bir öğrencisini de asrın felaketi 1999 Gölcük Depremi’nde eşiyle birlikte yitirdiğini belirten Ayşe öğretmen yaşadığı bu duygu dolu anlardan dolayı çok memnun olduğunu belirterek “Bugün benim için harika bir gün, kendi yavrum gibi sevdiğim çocuklarımı yıllar sonra kocaman kocaman insan olduklarında görmek harika bir duygu. Hepsini çok seviyorum, bundan sonra daha sık görüşme kararı aldık. Beni çok mutlu ettiler, onlar da ömürleri boyunca hep mutlu olsunlar inşallah” dedi.

Organizasyon sonunda günün büyük sürprizini yapan Ayşe öğretmen, öğrencilerine özel olarak yaptırdığı yıllar öncesine ait fotoğraf albümünü hediye etti.

Organizasyonu gerçekleştiren 1985 mezunlarından Esengül Haskul, Hilal Bölükbaşı,Tuncay Tanıl, Seyfullah  Sağlam ve diğer öğrencilerle öğretmenleri Ayşe Şahin Kocatepe İlkokulu’na giderek yaşadıkları anıları yad ettiler. 5 yıl boyunca adım attıkları merdivende hatıra fotoğrafı da çektiren 5/D sınıfı öğrencileri tekrar buluşmak üzere ayrıldılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393