BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vatandaş perişanken, Saray sefacıları hala dış güçlerden bahsediyor 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, yeni hafta ile açıklanan zam haberleri için ‘Kara pazartesi’ diyerek vatandaşın derdine çözüm bulmak yerine kürsü başından muhalefete yüklenen Kocaeli’deki iktidar sahiplerine seslendi. 

01 Kasım 2021 18:11
Vatandaş perişanken, Saray sefacıları hala dış güçlerden bahsediyor 

Başkan Yıldızlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

“Vatandaşın belinin bükülmeye devam edildiği kara pazartesi ile yeni bir haftaya başladık. Doğalgaza ekim ayında gelen yüzde 15 zam, sanayiciye yıkılarak bu kez yüzde 48’e katlandı. Bakkalda, manavda, markette, pazarda her hafta fiyat etiketleri değişiyor. İşçi, emekli, esnaf, sanayici herkes havlu atarken sarayın sefacıları hala dış güçlerden bahsediyor. 

Geçtiğimiz kış Kocaeli’yi elektrik kesintileri ile karanlığa, pandemi dönemi susuzluğa mahkum eden yerel yöneticilere sesleniyorum. Milletimiz, sizin bahanelerinizden, ekonomi her daha da kötüye gittiğinde, yönetimsel her beceriksizliğinizde, vatandaşın her ‘geçinemiyorum’ haykırışında kürsü başından anlattığınız dış güçler masallarınızdan bıktı. Milletimizi ne pahasına olursa olsun bu kara kıştan kurtaracağız.” 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.