BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KAISİAD’tan DEVA’ya ziyaret

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanaı Haulk Mamik ve Yönetim Kurulu Üyeleri DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na iade-i ziyarette bulundular 

01 Kasım 2021 16:44
KAISİAD’tan DEVA’ya ziyaret

Genel başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, kentin önde gelen sivil toplum örgütleri ile görüşmelerine devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği (KAISİAD) ziyaret edilmiş ve görüş alışverişinde bulunulmuştu. Şimdi de KAISİAD Başkanı Haluk Mamik ve yönetim kurulu üyeleri kalabalık bir heyetle DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na iade-i ziyarette bulundular.

KOÇ, ‘ÇOK SAYIDA ÜYEMİZ VAR’

Ziyarette KAISİAD Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra DEVA Partisi Kocaeli İl Yönetimi ve yine DEVA Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan da hazır bulundu. Görüşmede KAISİAD Başkanı Haluk Mamik, Kocaeli’nde çok sayıda Kars, Ardahan ve Iğdır kökenli iş adamı ve sanayici olduğunu vurgulayarak. Bu aynı zamanda kentimiz ve ülkemizin ekonomisine de bir dinamo etkisi göstermekte; toplumsal olarak refah seviyesinin gelişmesine vergiler ve oluşturulan istihdam ile önemli katkı sağlamaktadır dedi.

Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç da konuşmasında, “Bugün DEVA Partisi kadroları içerisinde bütün Türkiye’miz bulunmaktadır. Ülkemizin her yöresinden her renginden insanımız DEVA Partisi içerisindeki iklimde kendine yer tutmuş ve Türkiye’ye daha iyi nasıl hizmet edebilirim aşkıyla çalışmaktadır. Bu kapsamda sevinerek görüyoruz ki, KAISİAD’ta da parti üyelerimiz mevcut. Bu bize gurur veriyor. İnanıyorum ki, ülkemizin bugün yaşadığı sıkıntılı süreçten el birliği ile çıkaracağız. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın da her zaman söylediği gibi, dert varsa DEVA’sı da vardır” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.