BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Benim geçmişimde Gezi var ama FETÖ yok 

 

02 Kasım 2021 15:42
Benim geçmişimde Gezi var ama FETÖ yok 

İzmit Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısında kendisine sataşan AKP’li meclis üyelerine cevap veren CHP’li Meclis Üyesi Devrim Bal, “Benim geçmişimde Gezi var ama FETÖ yok. Gezi, Türkiye’nin FETÖ ile ilk mücadelesidir” dedi 

İzmit Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı’nda yeniden gündeme gelen TÜGVA’ya tahsis edilen yurdun protokolü ile ilgili konuşan CHP’li Meclis Üyesi Devrim Bal’a, Gezi Parkı’nda çekilen fotoğrafını gösteren Muharrem Tutuş, “Bu fotoğrafa baktıkça seni dinleyemiyorum” dedi. Gezi Parkı ile ilgili konuşan Bal, “Geçmişimde Gezi var ama FETÖ yok” dedi. 

GEZİ, TÜRKİYE’NİN FETÖ İLE İLK MÜCADELESİDİR

Konuyla ilgili olarak CHP’li Meclis Üyesi Devrim Bal, “ FETÖ’den beslendiğinizi burada ispatladınız. Sen Müslümanım diyorsun ya, eğer Allah’tan korkun varsa o yazıyı benim yazdığıma dair en ufak bir belge çıkar ben meclis üyeliğinden istifa edeceğim. Benim geçmişimde FETÖ yok, benim geçmişimde Gezi var. Gezi, Türkiye’nin FETÖ ile ilk mücadelesidir. Ben gezi parkı fotoğrafları ile gurur duyarım” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.