BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Tutuş’tan öğrencilere mecliste çirkin ifade

AKP’li Belediye Meclis Üyesi Muharrem Tutuş İzmit Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında, yurt sorununa dikkat çekmek için toplanan üniversite öğrencileri için “Ne olduğu belli olmayan çocuklar” ifadesini kullandı. Bu ifade mecliste büyük tepki çekerken, CHP'li Meclis Üyesi Arsal Arısal, "Hiçbir Türk çocuğuna ne olduğu belirsiz diyemezsiniz" diye cevap verdi. 

03 Kasım 2021 16:58
Tutuş’tan öğrencilere mecliste çirkin ifade

AKP’li Belediye Meclis Üyesi Muharrem Tutuş meclis toplantısında büyük bir gafa imza atarak, “Seçimden önce bu kentin ekmeğini İzmit’in çocukları yiyecek dedi başkan. Seçimden önceki fotoğraflar bunlar. Şimdi Cumhuriyet Parkı’nda ne olduğu belli olmayan çocuklara ev açmak için burada komisyona evrak gönderiyoruz. Önce İzmit’in çocuklarına verin, önce bu çocuklara verin” şeklinde konuştu.  

“HİÇBİR TÜRK ÇOCUĞUNA DİYEMEZSİNİZ”

Bu ifadelerin ardından da CHP’li Belediye Meclis Üyesi Arsal Arısal, Tutuş’un ‘Ne olduğu belli olmayan çocuklar’ ifadesini kullanmasını eleştirerek, “Ne ayıp bir şey. Bu ifade nasıl bir ifade. Ne olduğu belli olmayan çocuklar lafı bu meclise yakışmıyor. Ayıp diyorum. Lafı evirip çevirmeyin. Hiç bir Türk çocuğuna ne olduğu belirsiz diyemezsiniz” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393