BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BTP İl Başkanı Can mazbatasını aldı

Pazar günü yapılan Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli il Başkanlığı olağan kongresinde tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeleyen Muharrem Can, bugün İzmit İlçe Seçim İşleri Müdürü Tuğba Kılınç'tan mazbatasını aldı. 

03 Kasım 2021 00:49
BTP İl Başkanı Can mazbatasını aldı

Mazbata takdimi sırasında il yönetiminden Şükrü Çakır, Özge Küçük, Metin Yılmazlar, Abdülkadir Üstüner ve Siyasi İşler Sorumlusu Cahit Barutçu’da hazır bulundu.

BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can, Müdür Tuğba Kılınç’a teşekkür edip mazbatasını aldıktan sonra adliye önünde şöyle konuştu: 

Milli mücadele döneminde milletçe ortaya koyduğumuz birlik ve beraberlik ruhunu, bugün de milletçe ortaya koymalıyız. Zira ülkemiz içte ve dışta çok ağır tehditlerle yüzleşmektedir. Uygulanan mevcut sistemle kısırdöngü olan bu sorunun çözümü mümkün değil.

Bu sebeple Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, "Sistem değişmesi lazım" diyordu ve Prof. Dr. Haydar Baş'a ait olan dünyaca ünlü Milli Ekonomi Modeli'nin ülkemizde de acilen uygulanması gerektiğini vurguluyordu buna ihtiyacımız var.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.