BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Refah Partisi İl Başkanlığı’na aday olma nedenini açıkladı

Mustafa Can, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na aday olma nedenini açıkladı. 

03 Kasım 2021 09:27
Refah Partisi İl Başkanlığı’na aday olma nedenini açıkladı

Yeniden Partisi Kocaeli İl yönetim kurulu eski üyesi Mustafa Can’ın yazılı açıklamasın içeriği şöyle: 

Neden Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl başkanlığına adaylığımı açıkladım? Kocaeli’de nasıl bir Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl yönetimi kurmak istiyorum? 13 Temmuz 2021 tarihinde Gerçekleştirdiğim basın ziyaretlerinde Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl başkanlığına aday olduğumu açıklamıştım.

 Bunun üzerine birçok olumlu ve olumsuz tepkiler aldım, hepsini saygıyla karşılıyorum. Bilinmelidir ki Mustafa Can, Milli Görüş prensip ve esaslarına bağlı bunu ispat etmiş bir kişiliktir. Bundan kimse şüphe duymaz. 

O zaman neden aday oldum ve Yeniden Refah Partisi ve Kocaeli İl yönetimiyle neleri başarmak istiyorum?

1-Yeniden Refah Partisi üç yıllık bir parti ve Genel Başkanımız Fatih Erbakan siyasi üslup ve nezaketiyle örnek bir insan. Siyasi hedef ve projelerinin toplumda bilinmesi ve karşılık bulması lazım. Bu sebeple Çok daha farklı kesimlere, toplumun her alanına nüfus ederek Genel başkanımızı tanımalı ve projelerimizi anlatmalıyız. 

2-Yeniden Refah Partisinin kendini Milli Görüş zihniyetinin tezahürü olarak gösteren farkımızı ortaya koymalıyız. 

3-Halkımız neden Yeniden Refah Partisine oy vermeli? Net bir şekilde anlatmalıyız. 

4-Genel Merkezimizin somut proje ve hedeflerini STK ve sivil unsurlarla paylaşmalı Panel, konferans düzenlemeliyiz. 

5-Bolgesini tanıyan siyaset yapmak isteyen karşılığı ve temsil kabiliyeti olan insanları kazanmalıyız. 

6-Teşkilat üyesi herkesin sahipleneceği birbirine saygı duyacağı tek vücut olacak bir teşkilat yapısını kurmak zorundayız 

12 ilçesinin sorunlarını bilen ve gündeme taşıyacak olan farklı ilçelerden teşkilat mensuplarının yönetime katılmasını sağlamalıyız. 

8-Ekonomik olarak harcamanın paylaşıldığı güçlü bir mali yapının kurulması.

 9-Güçlü ve adı üzerinde genç ve dinamik bir Gençlik kollarının kurulması gençlerin projelerine destek sağlanması.

10-Kadın kollarımızı aktif olarak toplumu kucaklayacak projeleri her platformda anlatma ve imkan sağlanması. Nüfusun yarısının bayan olduğu gözden kaçırılmaz Bu maddeler çoğaltılabilir. Bunları söylerken bunlar yapılmıyor derdinde değilim samimi ve çalışkan kardeşlerimiz ellerinden geldiğince görevlerini yapıyor, ancak siyaset adeta yeniden dizayn ediliyor.

Yeniden Refah Partisi bu noktada çok aktif ve her alanda olmalı temsil edilmeli. Yoksa ne kimseye rakip, olmak nede Milli Görüş prensiplerine uygun olmayacak bir şeyi asla yapmam. İlerleyen süreç içinde daha aktif bir şekilde düşüncelerimi paylaşacağım. 

Bu arada sunuda belirtmeden geçemeyeceğim; Bir ilde kongre süreçleri önce il başkanı istişaresi ile başlar. İl başkanı görevlendirilir, ilçe kongrelerini yapar, sonra il kongresi olur. Şu an ilçe kongreleri yapılıyor. Bu bile bir tezat. Daha sonra bu konuyla alakalı açıklama yapacağım. Saygılarımla.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.