BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, temizlik personelleriyle balık ekmek ziyafetinde buluştu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleştirilen programda belediye personelleriyle bir araya gelerek balık ekmek yedi 

07 Kasım 2021 08:03
Hürriyet, temizlik personelleriyle balık ekmek ziyafetinde buluştu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşlara hizmetin ulaştırılması adına büyük rol oynayan ve bu konuda yoğun mesai harcayan belediye personelleriyle, dayanışmanın ve birlikteliğin arttırılması amacıyla düzenlenen programda bir araya geldi. Gültepe'de bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleştirilen ve balık ikramında bulunulan programda, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ile Başkan Hürriyet aynı sofrayı paylaştı. 

İSTANBUL'DAN KONUKLARI VARDI

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde düzenlenen yemek organizasyonunda Başkan Hürriyet'in yanı sıra; İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile amirleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları yer aldı. Ayrıca etkinliğe Hürriyet'i ziyarete gelen Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Selçuk Sarıyar da katıldı.  

HÜRRİYET, "SOFRAMIZI PAYLAŞIYORUZ"

Yenilen yemeğin ardından söz alan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, personellerle aynı sofrayı paylaştıkları için çok mutlu olduklarını dile getirerek; "Sizinle böyle bir akşamda aynı sofrayı paylaştığımız için çok mutluyum. Bu sofranın hazırlanmasında emeği geçen tüm emekçi kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İstedik ki, zaman zaman işçi kardeşlerimizle bir araya gelelim ancak koronavirüs pandemisi sebebiyle bunları, geride kalan süreçte pek gerçekleştiremedik" dedi. 

"DAHA SIK BULUŞACAĞIZ"

Pandemi sürecinin hafiflemesi ile birlikte personellerle daha sık bir araya gelmek istediklerini belirten Hürriyet, "Sürecin biraz daha hafifletilmesi ile birlikte buluşmalarımıza Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyemizden başlayalım istedik. Tüm müdürlüklerimizdeki personellerimiz ile dayanışma içerisinde olmamız adına bu buluşmaları pandeminin imkan tanıdığı şartlarda sürdürmek istiyoruz. Bizler için kiymetlisiniz. Sizlerin güvenli ve daha iyi koşullarda çalışmanız bizler için çok önemli" ifadelerini kullandı.

"HEPSİNDE MİLLETİN, YETİMİN HAKKI VAR"

Çöp kamyonlarını kullanan şoförlere özellikle telkinlerde bulunan Başkan Hürriyet, "Çöp kamyonları benim için çok kıymetli. O siyah plakaları almak tam 1 senemizi aldı. Onlar, bu belediyenin öz malıdır. Özellikle o kamyonları kullanan arkadaşlardan rica ediyorum; o kamyonları seviniz, okşayınız ve titizlikle kullanınız. Çünkü onlar devletin, milletin malı. Sonuçta benim şahsi param ile değil milletin alinteri ile alınıyor, onlarda yetim hakkı var" sözlerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.