BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sunay Akın gösteri için Marmara Koleji’ne geliyor

Sunay Akın’ın yeni gösterisi, İroni Yapım’ın organizasyonuyla Kocaeli Marmara Koleji’ne geliyor! 

08 Kasım 2021 22:41
Sunay Akın gösteri için Marmara Koleji’ne geliyor

Şair, yazar, gazeteci, araştırmacı, tiyatro oyuncusu... O kadar çok unvanı var ki Sunay Akın’ın. Çok yönlü kişiliğiyle ülkemiz adına önemli bir değer olan Sunay Akın, İroni Yapım’ın organizasyonuyla Kocaeli Marmara Koleji’nde Yüz Yüze gösterisi ile izleyiciyle buluşacak.  

Kocaeli’nde yıllardır birçok kültür sanat etkinliğinin organizasyonunu gerçekleştiren İroni Yapım, Sunay Akın’ın yeni gösterisi Yüz Yüze için hazırlanıyor. Kocaeli Marmara Koleji’nde bulunan Hasan Ali Yücel sahnesindeki gösteri 16 Kasım Salı günü gerçekleşecek. 

Yastığı yazılı şiirler…

Klakson çalınmaz tabelasından bir vapura kıyıdan sallanan mendile, Apollo 11’in dünyadan ayrılışından bir yastığa yazılı şiire kadar uzanan nice farklı hikayeyi barındıran Yüz Yüze gösterisi için heyecan dorukta! 
Biletler Biletix’de!

Yüz Yüze gösterisini izlemek isteyenler biletlerini Biletix’den alabilirler. Detaylı bilgi için: İroni Yapım  –  0536 468 73 54  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.