BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Atatürk 10 Kasım’da Atatürk Evi'nde anılacak

İzmit Belediyesi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım’da dünyanın en zengin Atatürk Evi Müzesi’nde Atatürk’ü anma programı gerçekleştirecek 

08 Kasım 2021 04:45
Atatürk 10 Kasım’da Atatürk Evi'nde anılacak

İzmit Belediyesi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım’da dünyanın en zengin Atatürk Evi Müzesi’nde Atatürk’ü anma programı gerçekleştirecek. Anma programı 10 Kasım’da Atatürk’e ait yüzlerce fotoğraf ve eşyanın yer aldığı Atatürk Evi Müzesi’nde 09.05’te başlayacak. 

KARANFİL BIRAKILACAK

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. Yıldönümünde Atatürk Evi’nde gerçekleştirilecek anma programına Özel İzmit Dil Zamanı Kişisel Gelişim Kursu, Sevgi Tomurcukları Anaokulu 45 öğrencisi ve öğretmenleri ile protokol katılacak. Saat 09.05’te saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak programda Atatürk heykeline karanfil bırakılacak. Sevgi Tomurcukları Anaokulu öğrencilerinin şiir okuyacağı programda helva dağıtımı yapılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.