BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

DEVA Partisi İl Başkanı Koç’un acı günü

DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç’un kayınvalidesi Melahat Önür’ün Ankara’da tedavi gördüğü hastanede vefat etmesi ardından ailesi ve bir kısım partili cenazenin defnedileceği Rize’ye doğru yola çıktı. 

09 Kasım 2021 12:42
DEVA Partisi İl Başkanı Koç’un acı günü

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’un kayınvalidesi Ankara’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Konuyla ilgili olarak başta Genel Başkan Ali Babacan olmak üzere çok sayıda genel merkez yöneticisi, partili ve sevenleri taziyelerini ve üzüntülerini bildirdiler. DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’ndan da konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada da şu ifadelere yer verildi:

“İl Başkanımız Sayın Adem Koç'un kayınvalideleri ve saygıdeğer eşi Havva Koç'un annesi, Melahat Önür Hanımefendi’nin vefatı nedeniyle kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlı dileriz.  Cenazesi bugün (salı) Rize Çamlıhemşin Merkez Camii’nden öğlen namazını müteakiben kaldırılacaktır.” DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’un geçen hafta da halasının oğlu olan kuzeni vefat etmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393