BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özel Körfezim’de de Atatürk unutulmadı

Kocaeli’nin en başarılı okullarından Özel Körfezim Eğitim Kurumları, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. Yılı nedeniyle anma programı gerçekleştirdiler. 

10 Kasım 2021 12:50
Özel Körfezim’de de Atatürk unutulmadı

Program saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla birlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
Programa Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, İlkokul Müdürü Çiğdem Aytekin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Pandemi tedbirleri nedeniyle veliler, okulun instagram hesabından yapılan canlı yayın ile programı izleme imkanı buldular. 

Körfezim Eğitim Kurumları İlkokul Müdürü Çiğdem Aytekin’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Atatürk’ün başarılarla dolu hayat hikayesini anlatan slaytlar ve öğrencilerimizin oratoryo gösterileriyle duygu dolu anlar yaşandı. Okul korosunun Atatürk şarkılarını söylemeleri sonrası “Emanetin Emanetimizdir Ata’m” sloganlarıyla program sona erdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.