banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan, vatandaşlara Atatürk’ün en sevdiği yemekleri ikram etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 83. ölüm yıl dönümü vesilesiyle Fevziye Camii avlusunda vatandaşlara Atatürk’ün en sevdiği yemekleri ikram etti 

10 Kasım 2021 23:16
Başkan, vatandaşlara Atatürk’ün en sevdiği yemekleri ikram etti

İzmit Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yılı nedeniyle İzmit’teki camilerde öğlen namazına müteakip Mevlid-i Şerif okuttu. Belediye ekipleri tarafından 19 camii ve Yenimahalle Muhtarlık binası önünde cemaate ve vatandaşlara Atatürk’ün en sevdiği yemek olan etsiz kuru fasulye ve pilav ile irmik helvası dağıtıldı.  

DUALAR EDİLDİ

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle Fevziye Camii’nde kurulan standın başına geçerek vatandaşlara Atatürk’ün en sevdiği yemekleri ikram etti. Programda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ebediyete göçen tüm şehitlere dua edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393