banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fethiye Caddesi çalışmalarında güvenlik en üst düzeyde tutuluyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle 20 yıl sonra ilk kepçenin vurulduğu Fethiye Caddesi’nde çalışmalar üst düzey güvenlik önlemleri altında hızlı bir şekilde ilerliyor 

11 Kasım 2021 06:04
Fethiye Caddesi çalışmalarında güvenlik en üst düzeyde tutuluyor

İzmit Belediyesinin geçtiğimiz Cuma günü ilk kepçeyi vurarak başlangıcını yaptığı ‘Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenmesi’ projesinde altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde tutulduğu çalışmalar kademeli olarak devam ediyor. Çalışmalar kapsamında elektrik, doğalgaz ve Telekom hatları koruma altına alınarak üstü hızlıca kapatılıyor. 

80 METRE İÇME SUYU VE KANALİZASYON HATTI YENİLENDİ

İzmit Belediyesinin esnafın ve vatandaşın mağdur olmaması adına çalışmalarını kısım kısım ilerlettiği Fethiye Caddesi’nde, şimdiye kadar 80 metre içme suyu ve 80 metre kanalizasyon hattı yenilendi. Titizlikle çalışılan caddede, altyapı çalışmaları İstiklal Caddesi ve Fethiye Caddesi birleşiminde devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.