banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

TBMM’de EYT tartışmasına son noktayı Akar koydu! Getirin yasayı

Meclis Genel Kurulu’nda iktidar ile muhalefet arasındaki EYT konusunda tartışma yaşandı. Tartışmalara son noktayı oturumu yöneten Meclis Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar koydu. Akar, “Madem mutabakat var, getirin yasayı” dedi. 

12 Kasım 2021 21:53
TBMM’de EYT tartışmasına son noktayı Akar koydu! Getirin yasayı

Tüm siyasi parti gruplarının EYT mağduriyetinin giderilmesi gerektiği yönünde görüş belirtmesi üzerine oturumu yöneten Meclis Başkan Vekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’dan dikkat çekici bir çıkış geldi.

Başkan Akar, “Şöyle yapalım: 3.600 ve EYT’lilerde bir uzlaşma olduğunu görüyorum. O zaman Grup Başkan Vekilleri bir araya gelsin, Hükûmete yani yürütmeye ‘Bu öneride bütün partiler mutabakat hâlinde.’ deyip bunun hızlandırılması konusunda veya artık bu sistemde iddia edildiği gibi Meclis hazırlıyorsa yasaları oturalım, hazırlayalım bu yasayı.

Evet, madem bir mutabakat var. Hep birlikte çıkartalım, bütün Türkiye bizi alkışlasın.” dedi.
Başkan Vekilinin sözleri CHP, HDP ve İYİ Parti sıralarından alkışlarla karşılandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.