BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Devlet okulları için kitap toplama kampanyası büyük ilgi gördü!

Kocaeli Marmara Koleji, Symbol AVM ve Okuma Sanatı Kulübü bir araya gelerek, devlet okulları için bir kitap toplama kampanyası başlattı. Symbol AVM’de gerçekleşen ve Kocaeli’ndeki 4 devlet okulu için oluşturulan kampanyaya çok sayıda kitap bağışı yapıldı.  

16 Kasım 2021 10:21
Devlet okulları için kitap toplama kampanyası büyük ilgi gördü!

8-14 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nda; Kocaeli Marmara Koleji, Symbol AVM ve Okuma Sanatı Kulübü anlamlı bir etkinliği gerçekleştirerek geniş çaplı bir kitap kampanyası başlattılar. Symbol AVM’de, Kocaeli Marmara Koleji öğretmenleri, IB öğrencileri, Okul Aile Birliği yöneticileri ile Okuma Sanatı Kulübü üyelerinin yoğun çalışması sonucu çok sayıda kitap toplandı. 

Ders kitapları, romanlar, yabancı dilde yayınlar…

İlkokul, ortaokul ve lise için toplanan çok sayıda farklı türde kitap, kategorize edilip kumbaralara yerleştirilerek Kocaeli’deki 4 devlet okuluna gönderilmek üzere yola çıktı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.