BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, Aile İçi Şiddeti Önleme Çalıştayı için İzmit'e gelen konuklarını ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında İzmit Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek çalıştay öncesi programa katılacak misafirler ile yemekte buluştu 

19 Kasım 2021 11:17
Hürriyet, Aile İçi Şiddeti Önleme Çalıştayı için İzmit'e gelen konuklarını ağırladı

İzmit Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında, 19-20 Kasım tarihlerinde Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF) başkanlığında Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı Protokolünü imzalayan ve imzalama sürecini başlatan belediyeler ile bir araya gelecek. Çok sayıda belediyeden başkanlık ve temsilcilik düzeyinde katılımın sağlanacağı toplantı öncesi İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, çalıştayda yer alacak belediye temsilcileriyle bir araya geldi.

HÜRRİYET, KONUKLARINI YEMEKTE AĞIRLADI

Yemek programında Başkan Hürriyet'in yani sıra, Almanya Hamburg Eyalet Parlamentosu Sosyal Demokrat Parti (SDP) Milletvekili Güngör Yılmaz, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü ve kadınlara yönelik çalışmalar yürüten belediye yöneticileri ile belediyelerin ilgili birimlerinde görevli sosyal hizmet uzmanı, psikolog ve sosyologlar yer aldı.

ÇALIŞTAY DOLU DOLU GEÇECEK

Tryp By Wyndham Otel’de 19 Kasım Cuma günü (yarın) 09.30'da açılış töreni ile başlayacak Aile İçi Şiddeti Önleme Çalıştayı’nda, Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı Protokolü imzalanacak. Çalıştaya, İrlanda Büyükelçisi Sonya McGuinness de video konferans üzerinden konuşmacı olarak katılacak. Katılımcılar çalıştayın ilk gününde İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi ve Atatürk Evi Müzesi'ni de gezecek. Aile İçi Şiddeti Önleme Çalıştayı’nın ikinci gününde ise pek çok belediye iyi uygulama örneklerini sunacak. Çalıştay sonunda ortaya çıkacak sonuç bildirgesi ve deklerasyonu tüm belediyeler ile paylaşılacak

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.