BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Afganlı gencin saldırdığı Ayşegül hayatını kaybetti

Gebze’de Afganlı bir gencin yolda yürürken saldırdığı ve ormanlık alana götürüp tecavüz etmeye kalkıştığı Ayşegül Aydın (17) başına taşla vurulması nedeniyle komaya girmişti. Aylardır yaşam mücadelesi veren genç kız hayatını kaybetti.. 

22 Kasım 2021 04:22
Afganlı gencin saldırdığı Ayşegül hayatını kaybetti

Geçtiğimiz Temmuz ayında ikamet ettiği Gebze Pelitli Mahallesi’nde dershaneden evine dönmek isteyen Ayşegül Aydın (17) kendisini uzun süredir takip eden yabancı uyruklu A.M.’nin (20) saldırısına uğramıştı.

Aydın’ı tenha yoldan ormanlık alana doğru çeken şahıs, önce genç kıza saldırdı. Genç kızın direnmesi üzerine de şahıs, yerden aldığı taşla genç kızın kafasına darbeler indirmeye başladı. Bayılan genç kızı yol kenarına taşıyan zanlı, yoldan geçen bir arabayı durdurarak ormanlık alanda baygın halde genç bir kız bulduğunu söyleyerek yardım çağırmalarını istemişti.

Kısa bir süre sonra durum ortaya çıkmış ve A.M. isimli Afganistan uyruklu şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. O günden beri hastanede tedavi gören genç kız, 5 aylık yaşam mücadelesini kaybetti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.