BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmitli cimnastikçiler Türkiye Şampiyonu oldu

İzmit Belediyespor Artistik Cimnastik Takımı, İstanbul’da düzenlenen Kulüpler Arası Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. Başarılı sporcular ferdi olarak da kürsüye ambargo koydu. 

23 Kasım 2021 05:38
İzmitli cimnastikçiler Türkiye Şampiyonu oldu

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından 19-21 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da Kulüpler Arası Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonaya iddialı bir şekilde hazırlanan ve başarıyla dönmek üzere İstanbul’a giden İzmit Belediyesporlu sporcular kürsüyü kimseye kaptırmadı. Beren Taşkın, Ada Akan, Viyan Aktaş, Buğlem Ercan ve Zeynep Yağmur Örücü’den oluşan İzmit Belediyespor Artistik Kız Cimnastik Takımı, Türkiye şampiyonasında zirvenin sahibi oldu. Kürsünün en üst basamağına kurulan başarılı sporcular ferdi yarışlara da damgasını vurdu.

KÜRSÜ İZMİTLİLERİN OLDU

Takım olarak Türkiye’nin en iyisi olan artistik cimnastikçiler, antrenör Tolga Havuç nezaretinde katıldıkları müsabakalarda ferdi olarak da atlama beygiri, kız paraleli, denge, yer ve asimetrik paralelde boy gösterdi. Bireysel performanslarıyla da şampiyonada rüzgar gibi esen artistik cimnastikçiler elde ettikleri derecelerle kentimize mutlu ve gururlu döndü. Şampiyonada Beren Taşkın ve Ada Akan birinciliği paylaşırken, Viyan Aktaş ikinci, Buğlem Ercan üçüncü, Zeynep Yağmur Örücü de dördüncü oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393