banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Sezer: Öğretmenler Günü kutlu olsun

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. 

23 Kasım 2021 14:14
Başkan Sezer: Öğretmenler Günü kutlu olsun

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

“Büyük bir fedakârlık ve özveriyle; çocuklarımıza ve gençlerimize iyiliği ve doğruluğu, milli ve manevi değerlerimizi, iyi bir vatandaş olmayı, Cumhuriyetin değerlerini, demokrasiyi, insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü öğreten, sorumlu bireyler olarak yetişmelerinde hayat rehberi olan, vatan ve millet sevgisini aşılayan, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren, fedakar ve cefakar öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü bir kez daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Bu vesileyle; çok değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik eder, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle yad ederim” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2021-11-23 13:55:17

mezbaha niye yıkıldı? yaz bitince mi açıldı değirmendere cafe? gölcük trafik şıkışıklığı ne olacak? kavaklı sahil yolu beton burada yürümek bile mümkün değil ...

banner393