BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Türkiye’nin önderleri Kocaeli’de yetişiyor

ÖNDER İmam Hatipler Derneği tarafından tüm Türkiye’de yürütülen “Türkiye’nin Önderleri Projesi”, Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği tarafından Kocaeli’de de uygulanmaya devam ediyor. 

23 Kasım 2021 02:47
Türkiye’nin önderleri Kocaeli’de yetişiyor

Bu yıl 24 Ekim’de öğrencilerin, grup liderlerinin ve çok sayıda misafirlerin katılımıyla açılışı yapılan Türkiye’nin Önderleri projesi, ülkemizin ve milletimizin geleceğine yön verecek önder şahsiyetler yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen üç yıllık bir eğitim ve kişisel gelişim yolculuğudur.

PROJEDE PEK ÇOK ETKİNLİK YER ALIYOR

Türkiye’nin Önderleri Projesi’nde her ay kitap-film-okuma metni-belgesel tahlil buluşmaları, dönemlik kamplar, geziler, sosyal aktiviteler, grup çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri gibi pek çok etkinlik bulunuyor.

140 ÖĞRENCİ İLE BULUŞMALAR DEVAM EDİYOR

Genç KİHMED tarafından yürütülen Türkiye’nin Önderleri Projesinde, Kocaeli’deki farklı İmam Hatip Liseleri’nde okuyan 1. kademede 60, 2. kademede 80 olmak üzere toplamda 140 öğrenci bulunuyor.  Her 15 kişilik gruptan 1 liderin sorumlu olduğu projede, öğrenciler 2 haftada bir, gruplar halinde buluşarak tahlillerini ve çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Geçen yıl online olarak yapılan bu buluşmalar, bu yıl KİHMED Mesut Barış Konağı’nda yüz yüze olarak gerçekleştiriliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.