BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

AK Parti Derince 1 Aralık’a hazır

1 Aralık Çarşamba günü gerçekleşecek AK Parti 93. Genişletilmiş Derince İlçe Danışma Toplantısı öncesi Başkanlar Aygün ve Merdan, teşkilatla bir araya gelerek istişarede bulundu 

24 Kasım 2021 13:10
AK Parti Derince 1 Aralık’a hazır

Teşkilatlarla düzenli olarak bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez 1 Aralık tarihinde gerçekleşecek AK Parti 93. Genişletilmiş Derince İlçe Danışma Toplantısı öncesinde teşkilatla buluştu. Yenikent Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan’ın öncülüğünde gerçekleşen toplantı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hicran Bozkurt, ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Buluşmada 1 Aralık Çarşamba günü saat 19:00’da Yenikent Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacak olan AK Parti 93. Genişletilmiş Derince İlçe Danışma Toplantısı ile ilgili hazırlıklar ele alındı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393