banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Refah Partililer üniversiteli gençlerle buluştu

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin, üniversiteli gençlerle bir araya geldi. 

24 Kasım 2021 02:38
Refah Partililer üniversiteli gençlerle buluştu

Partisinin Başiskele ilçe teşkilatının ev sahipliğinde ilçede ki Kafe2000’ de üniversiteli gençlerin sorun ve taleplerini dinleyen Sezgin’in gençlerle yakından ilgilenmesi gözlerden kaçmadı.

KRİTERLERİMİZ EHLİYET, LİYAKAT VE ADALET OLACAK

Siyaseti ticaret için değil ibadet için yaptıklarını dile getiren Yeniden Refah Partisi genel merkez teşkilat başkan yardımcısı Mustafa Sezgin, bugün Türkiye’de ehliyet, liyakat ve adalet yerine hemşerilik, yandaşlık ve akrabalık geçer akçe olmuş derken lakin içiniz rahat olsun ki milli görüş iktidarında işe alımlarda, görevlendirmelerde kriter ehliyet, liyakat ve adalet olacak, koltuğa dayısı olan değil hakkı olan gelip oturacak dedi.

Sözlerine devam Sezgin, Yeniden Refah iktidarında bizler kul hakkına girmekten, yetim malına göz dikmekten ve israftan ateşten kaçar gibi kaçacağız dedi.

HÜKÜMET KANAYAN YARAYA DERMAN ARAMAMAKTADIR

Atanamayan ve iş bulamayan sayısı milyonları bulan işsiz üniversite mezunlarının sorunlarına da değinen Sezgin, her ile üniversite açmakla gururlanan hükümet, açtığı üniversitelerden mezun olan milyonlarca genç vatandaşına iş imkanı sunamamaktadır ve gidişatta gösteriyor ki bu kanayan yaraya derman aramamaktadır dedi.

Yaklaşık olarak 1,5 milyon diplomalı işsiz genç olduğunun altını çizen Yeniden Refah Partisi genel merkez teşkilat başkan yardımcısı Mustafa Sezgin, silahlı kuvvetlerimizin sayısını geçen diplomalı işsiz sayımız geleceğimizin ne kadar büyük bir tehlike altında olduğunun göstergesidir dedi.

Kendisiyle bir araya gelen gençlerin talep ve sorunlarını tek tek dinleyerek not aldığı gözlemlenen Sezgin, geleceğimizin de ülkemizin de teminatı Yeniden Refah Partisi’dir ifadelerinde bulundu.
Sezgin, söyleşi sonrası gençlerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.