BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’de kışın kimse üşümesin

Başiskele Belediyesi Hayır Çarşısı kurulduğu günden bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. 

24 Kasım 2021 01:07
Başiskele’de kışın kimse üşümesin

Başiskele’de hayırsever vatandaşlar ile yardıma muhtaç vatandaşlar arasında köprü kuran Başiskele Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla Yeniköy Kültür Merkezi’nde faaliyetlerine devam eden Hayır Çarşısı ile kışlık kıyafet yardımı kampanyasına devam ediyor. 

KIŞLIK KIYAFET YARDIMI

“İyiliğiniz Isıtsın” sloganıyla başlatılan kampanyada kışlık kıyafetler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Kampanya kapsamında hayırlara vesile olmak isteyen duyarlı vatandaşlar ihtiyaç fazlası kışlık kıyafetlerini Hayır Çarşısı’na bağışlamaya devam ediyor. Mont, kazak, şapka, atkı, eldiven ve bot gibi kışlık giyecekler Hayır Çarşısı yetkilileri tarafından teslim alınarak ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı ailelere dağıtılıyor. Soğuk kış günlerinde hayırsever vatandaşların yaptığı iyilikler ile başta çocuklar olmak üzere ihtiyaç sahibi kişilerin hem yürekleri hem de bedenleri ısıtıyor.   

HAYIR ÇARŞISI HAYIRLARA VESİLE OLUYOR

İhtiyaç sahibi Başiskeleli’ye hizmet vererek hayırlara vesile olmaya devam eden Başiskele Belediyesi Hayır Çarşısı, duyarlı ve yardımsever vatandaşların kullanılabilir temiz kıyafetleri, ayakkabıları, ev tekstili ürünleri, beyaz eşya ve mobilya gibi her türlü eşyayı ihtiyaç sahibi Başiskeleliler için bir araya toplayarak hayırlara vesile oluyor.

Başiskele’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı kesimlerin yaşam kalitelerini arttırmak, sosyal dayanışmayı ön planda tutarak ilçe sakinlerinin temel ihtiyaçlarını karşılamak için yürütülen hizmet, Başiskele Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışının en önemli örneklerinden. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Hayır Çarşısı’na yardımseverler ve ihtiyaç sahipleri, 444 41 10 veya (0262) 310 12 00 numaralı telefonları arayarak ulaşabiliyor. Başvurular ilgili birimin saha tespit çalışmaları ile ilgili yardım komisyonuna havalesi yapılıyor ve komisyon kararınca ihtiyacı tamamlanana kadar yardımlaşma süreci devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.