banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Erken seçim için tarih verildi

Bir gazetecinin köşe yazısında iktidarın erken seçim kararını açıklaması Ankara kulislerine bomba gibi düştü. 

25 Kasım 2021 13:31
Erken seçim için tarih verildi

Dolar ve euronun zirve yapmasının ardından muhalefetten yükselen erken seçim çağrısı ile ilgili büyük bir iddia kulisleri karıştırdı.

Bir yazar bugünkü köşesinde erken seçimin tarihinin belli olduğunu iddia etti.

Söz konusu yazıda sıcak siyasetin tam göbeğinde olan bir ismin, “Tayyip bey görevi Mücahit Arslan’a verdi. 19 Haziran 2022’de seçim yapılacakmış gibi hazırlıklara başladılar” dediği aktarıldı.

Erdoğan görev verdiği iddia edilen ve asıl adı olan Ali İhsan Arslan olan AKP Ankara milletvekili Mücahit Arslan Erdoğan’ın kara kutularından biri olarak biliniyor.

Erken seçim tarihinin verildiği yazının ardından siyasi partilerde hareketliliğin başladığı ve Ankara kulislerinde şimdiden milletvekilliği adaylığı için nabız yoklamalarının da yaşandığı iddia edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.