BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tohum Takas Şenliği ile ekolojik dengenin korunması için bir adım daha atıldı!

Kocaeli Marmara Koleji Anaokulu ve İlkokul öğrencileri Tohum Takas Şenliği yaparak gelecek için çok önemli bir etkinliğe imza attılar. Güne KEYAD (Kocaeli Ekolojik Yaşam Derneği) Başkanı Mustafa Tengerek’in farkındalık sunumuyla başlayan öğrenciler, şenlik için getirdikleri atalık tohumları birbirleriyle değiş tokuş ederek ekolojik dengenin korunmasına katkıda bulundular.    

26 Kasım 2021 06:47
Tohum Takas Şenliği ile ekolojik dengenin korunması için bir adım daha atıldı!

Dünya çapında öğrenciler yetiştirme hedefiyle 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında hizmet vermeye başlayan Kocaeli Marmara Koleji öğrencilerini her anlamda geleceğe hazırlıyor. Yaşadığı dünyanın, içinde bulunduğu doğal çevrenin değerini bilen Marmaralı öğrenciler, okulda Tohum Takas Şenliği yaparak, ekolojik sürece olumlu bir katkıda bulunmanın heyecanını yaşadılar. 

Farkındalık yaratmak için önce farkında olalım.

Güne KEYAD (Kocaeli Ekolojik Yaşam Derneği) Başkanı Mustafa Tengerek’in yaptığı sunumla ekolojik dengenin korunması ve sürdürülebilir olması konusunda bilgilenen Marmaralı öğrenciler, Tohum Takas Şenliği için getirdikleri atalık tohumları takas ederek, her birini uygun zamanda toprağa atmak için anlaştılar. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.