BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Köprüden kendini araçların arasına attı

Altından vızır vızır araçların geçtiği İzmit Halkevi Köprüsüne çıkan bir genç kendini aşağıya atarak feci şekilde hayatını kaybetti. 

27 Kasım 2021 14:49
Köprüden kendini araçların arasına attı

İddialara göre İzmit Halkevi Köprüsünün demir korkuluklarına çıkan Mustafa Ünsal (22), vızır vızır araçların geçtiği D-100 karayoluna atladı. Sürücüler aniden fren yapınca zincirleme trafik kazası da meydana geldi. Mustafa Ünsal’da olay yerinde hayatını kaybetti. Ünsal’ı intihara götüren nedenler bilinmiyor, soruşturma sürüyor.

Kendisini köprüden atarak canına kıyan gencin intiharı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Konya Akşehir doğumlu olan ve 1 hafta önce iş aramak için Bursa'dan İzmit'e geldiği öğrenilen Mustafa Ünsal’ın intiharından saatler önce sosyal medya hesabından “Vasiyetimdir, beni kimsesizler mezarlığına gömsünler. Galiba bu son gecem, mücadelem bitti artık devam edemeyeceğimi herkese hakkım helaldir. Sakın ola umudunuzu kaybetmeyin hep bir hayaliniz olsun ve onun peşinden gidin. Allah’a emanetsiniz. Tedirginim sanki son zamanlarda ölüme gidiyorum, Cennet değil cehennem ölmeden de görülebiliyormuş. Ben ailemden vazgeçmişim kimsenin yokluğu koymaz bana Tedirginim sanki son zamanlarda ölüme gidiyorum, Cennet değil cehennem ölmeden de görülebiliyormuş. Tek başıma saatlerce ağladım ben o bankta kimsesizliğime ve terkedilişime. Ne aile kaldı ne dost ne akraba ne de yâr.

Demeyin sakın ha kimse bırakmaz beni mutlaka arkamda birisi var, En güvendiğiniz insanlar sizi en zor anlarınızda yalnız bırakacaklar. Beni gözden çıkaranların da kaybetmeyi göze alanların da yolu ve bahtı açık olsun. Ben kendi kendime yeterim eyvallah. E vallahi bugününüzü son gününüzmüş gibi yaşayıp sevdiklerinize sımsıkıya sarılın ölümün telafisi yok bugünün yarını olmayabiliyor bir daha sevdiklerinizi canlı görme şansınız olmayabiliyor Hızlı yaşadık da erken ölüm ne zaman? Herkes bana hak verdiğinde ve tamamen anlaşıldığımda mezarımın başında bana dua ediyor olacaklar geç olacak belki ama en kötü o gün beni anlayacaklar" şeklinde mesajlar paylaştığı ortaya çıktı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.