BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Birol Sağlam Vitamin Eczanesi’nin açılışına katıldı

İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörlerinden Birol Sağlam Vitamin Eczanesi’nin açılış programına katıldı. 

27 Kasım 2021 07:26
Birol Sağlam Vitamin Eczanesi’nin açılışına katıldı

Kısa bir süre önce faaliyetlerine başlayan İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. STK ve Esnaf Masası Koordinatörlerinden Birol Sağlam Eczacı İlke Ertekin’in Değirmendere Merkez Mahallesi Çınarlık Meydanı No: 19/A Gölcük adresinde hizmete giren Vitamin Eczanesi’nin açılışına katıldı. Programda Birol Sağlam’a CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel de eşlik etti. 

BAŞKAN HÜRRİYET’İN SELAMINI İLETTİ

İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörlerinden Birol Sağlam açılış hediyesi olarak Eczacı İlke Ertekin’e çiçek ve pişmaniye takdim etti. Sağlam ayrıca İlke Ertekin’e İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileterek iş hayatında başarılar diledi. Ertekin ve ailesi de İzmit Belediyesi’ne açılışa gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.