BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitli işadamı Yenigün, Zeynep Özal’ı sevindirdi

Kartepe Konakları’ndan satın aldığı dairesini müteahhitten kaynaklanan sorunlar nedeniyle alamayan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın kızı Zeynep Özal, ilimize geldi ve 7 yıl sonra İzmitli işadamı Zikri Yenigün’ün çabası ile tamamlanan dairesinin anahtarı kendisine bizzat takdim edildi. 

27 Kasım 2021 18:00
İzmitli işadamı Yenigün, Zeynep Özal’ı sevindirdi

Sarımeşe’de yer alan ve hak sahiplerini mağdur eden proje olarak bilinen Kartepe Konakları’ndan daire satın alan 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın kızı Zeynep Özal aradan yıllar geçmesine rağmen tamamlanamadığı için dairesini teslim alamamıştı. 

Best Mobilya Mağazaları’nın sahibi İzmitli işadamı Zikri Yenigün taşeron firması ile duruma el atıp kolları sıvayınca pek çok dairede kullanıma hazır gele gelmişti. Yıllardır ticaretin içinde olan ve dürüst bir insan olan Zikri Yenigün, söz vererek tamamladığı dairesinin teslimi için Zeynep Özal’ı Kartepe’ye davet etti. 

Kartepe Konakları’nın bulunduğu alanda Zikri Yenigün ve arkadaşları tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Zeynep Özal çok mutlu görünüyordu. Desteğinden ötürü de Zikri Yenigün’e teşekkür etti. 

Bilindiği gibi Kartepe Konakları’nın yapımına yaklaşık 15 yıl önce başlanmış ama aradan geçen bunca zamana rağmen tamamlanamamıştı. Verdikleri hiçbir söz doğru çıkmayan ve hak sahiplerini mağdur eden FDB Yapı’nın sahipleri de tepkilerden çekindikleri için uzun süredir ortalarda görünmüyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.