BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi personeli bowling turnuvasında buluştu

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü belediye personelini düzenlediği bowling turnuvasında bir araya getirdi 

01 Aralık 2021 22:41
İzmit Belediyesi personeli bowling turnuvasında buluştu

İzmit Belediyesi personele yönelik etkinliklerine devam ediyor. İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde Ncity AVM’de bulunan Bowlingo’da turnuva düzenledi. 37 takımının kıyasıya mücadele ettiği bowling turnuvası saat 18.00 ile 23.00 arası aralıksız devam etti.  Turnuvada, rakiplerine geçit vermeyen ‘Son Şampiyon’ isimli zabıta müdürlüğünün takımı şampiyon oldu. Şampiyon takım kupa ve madalyalarını, Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa’nın elinden aldı. Programa İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut da katıldı. 

HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Turnuvada ikinci zabıta müdürlüğünün diğer takımı ‘Buraya Kadar’ üçüncü ise Spor İşleri Müdürlüğünün takımı ‘Crew’ oldu. İzmit Belediyesi personeli etkinlik için kendilerini unutmayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Dereceye giren ekiplere hediye çeki, madalya ve kupa verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.