BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Sosyal sorumluluk projeleri için imzalar atıldı!

Türkiye’nin birçok yerinde gerçekleştirdikleri başarılı İngilizce oyunlarla dikkati çeken Tiyatro Fil ile Kocaeli Marmara Koleji sosyal sorumluluk projeleri üretmek üzere bir iş birliği sözleşmesi imzaladı.  

02 Aralık 2021 08:42
Sosyal sorumluluk projeleri için imzalar atıldı!

Kocaeli Marmara Koleji Akademik Koordinatörü Sn. Necati Kal ve Tiyatro Fil’in Kurucusu Sn. Mustafa Poyraz arasında imzalanan sözleşmeye göre; Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda sosyal sorumluluk yönü güçlü, İngilizce dil gelişimini destekleyen, öğrencileri eğiten ve öğreten, tiyatroyu sevdiren projeler gerçekleştirilecek.

İlk proje My Snowman.

İş birliğinin ilk projesi 18 Aralık’ta Kocaeli Marmara Koleji’nin konferans salonunda gerçekleşecek olan My Snowman oyunu oldu. My Snowman için bir bilet alan her öğrenci devlet okulundaki bir başka öğrencinin oyunu ücretsiz izlemesini sağlayacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393