BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kimse ölmeden bu noktaya tel örgü çekin

İzmit Tavşantepe TOKİ Konutları’nın hemen yanından geçen otoban üzerinde yayaların da hayatını tehlikeye atan sorunun basit bir çözümü var. Fakat defalarca iletilmesine rağmen bu konuda harekete geçilmedi. 

02 Aralık 2021 04:55
Kimse ölmeden bu noktaya tel örgü çekin

İzmit Tavşantepe TOKİ Konutları’nda ikamet edenler önce Karayolları Şube Müdürlüğü’ne müracaat ederek otoban üzerinde yayaların hayatını tehlikeye atan noktalara tel örgü çekilmesini istediler. Karayolları yetkilileri sorumluluk bizde değil Büyükşehir’de deyince durum Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine aktarıldı.

Fakat aradan aylar geçmesine rağmen gelen giden olmadı. Başta çocuklar olmak üzere her yaştan insan otobanı kullanarak karşıdan karşıya geçiyor. Bu durumda can kaybına adeta davetiye çıkarıyor. Oysa yayaların geçişini engellemenin çok basit bir yolu var. Demir korkulukların bulunduğu noktaya tel örgü çekmek.

Böylece geçemeyeceklerini anladıkları için bu alanı da kullanamayacaklar. Öte yandan otobandan gelen ve gece gündüz bitmek bilmeyen araç sesleri de vatandaşları çok rahatsız ediyor. Mahalle sakinleri bu duruma karşı da çözüm bulunmasını istiyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.