BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kervansaray yanındaki park tamamlandı 

Gölcük Belediyesi ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda; son olarak Şirinköy Mahallesi, Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı yanındaki yaklaşık 10 bin m2 alanda yapımına başlanılan park, tamamlandı. Park içerisinde; çocuk oyun alanları, açık hava spor aletleri, kamelyalar, banklar, kültürel etkinlik alanı ve yeşil alanlar yer alıyor.  

02 Aralık 2021 02:36
Kervansaray yanındaki park tamamlandı 

GÖLCÜKLÜLER’İN HOŞ VAKİT GEÇİRECEĞİ 9 YENİ PARK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de hizmete açılan parka giderek incelemelerde bulundu. İlçede yeni parklar yapmaya devam edeceklerini söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer: “İhsaniye’de Elmalı Park, Hisareyn’de Narlı Park’ın yapımı sonrasında ve mevcut parkların bakım ve onarımları yanında; çocuklarımızın uygun alanlarda oynayabilmesi, hemşehrilerimizin de hoşça vakit geçirebilmeleri için, 9 yeni parkı daha ilçemize kazandırıyoruz. Bu kapsamda yapımına başladığımız; Atatürk Mahallesi, Uğur Mumcu Okulu yanı, Yüzbaşılar Köprülü Kavşak üzerindeki park ile Şirinköy Mahallesi, Kervansaray yanı ve Çiftlik Mahallesi, 4099 – 4100 arasındaki parkların yapımını tamamladık” dedi.

YENİ PARK PROJELERİ KISA SÜREDE BAŞLAYACAK

Yapımı devam eden ve yeni başlayacak park projeleri hakkında da bilgiler veren Başkan Sezer, “Hisareyn Merkez Mahallesi, Gündüzalp Caddesi, Hisareyn Merkez Mahallesi, Alev Sokak arası, Donanma Mahallesi, İlhan Tuba Caddesi yanı, Şehitler Mahallesi, 332. Sokak Gözlementepe yanındaki parkların yapımı devam ediyor. Halıdere Yalı Mahallesi, Sokullu Caddesi, Topçular Mahallesi, Sarı Sokak’taki parkların yapımına da kısa süre içinde tamamlayacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393