banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kosiad yönetim kurulundan Ankara çıkarması

KOSİAD 2021-2023 döneminde seçilen yeni yönetim kurulu faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. 

03 Aralık 2021 14:55
Kosiad yönetim kurulundan Ankara çıkarması

Ankara ziyaretleri için Kocaeli’den yola çıkan KOSİAD Yönetim Kurulu Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Haydar Akar’ı makamında ziyaret ederek, Kocaeli İş İnsanlarının sorun ve beklentilerini paylaştılar.

Daha sonrasında İyi Parti Genel Merkezini ziyaret ederek, Kocaeli İş İnsanlarının sorun ve önerileri hakkında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşen KOSİAD Yönetim Kurulu Akşener’in yanı sıra Kocaeli İl Başkanı Sn. Şanbaz Yıldız, Kocaeli İl Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, İzmir Milletvekili Aytuğ Çıray ve İzmir İnavasyon ve Teknoloji A.Ş. Genel Müdürü Nihal Ağca ile görüşme fırsatı yakalan KOSİAD Yönetim Kurulu iş insanlarının günümüz şartlarındaki sorunları ile ilgili görüşme sağlayarak böylece Ankara Ziyaretinin ilkini tamamlamış oldular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.