banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt’ten Ankara temasları

Başkan Şener Söğüt, Körfez’de hayata geçirilecek olan projelerle ilgili olarak Ankara’da temaslarda bulundu. Mecliste milletvekillerini ziyaret eden Başkan Söğüt, ilçeye kazandırılacak kapalı spor salonu için de Spor Toto Teşkilatı’nı ziyaret etti 

03 Aralık 2021 21:35
Başkan Söğüt’ten Ankara temasları

Başkan Şener Söğüt, Körfez’de hayata geçirilecek olan projelerle ilgili olarak Ankara’da temaslarda bulundu. Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte Ankara’ya giden Başkan Şener Söğüt, ilk olarak Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü H. Abdullah Uçan’ı ziyaret etti. Ziyarette ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini ortaya çıkarmak adına yapılacak çalışmalar ele alındı

SPOR SALONU İÇİN START VERİLİYOR

Başkan Şener Söğüt daha sonra da Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret etti. Güney Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan ve Spor Toto Teşkilatı’nın da destek vereceği kapalı spor salonu için son değerlendirmeleri yaptıklarını belirten Başkan Söğüt, “En kısa sürede ihalesini de gerçekleştireceğiz ve çalışmalara başlayacağız” ifadelerini kullandı.

MECLİSİ ZİYARET ETTİ

Başkan Şener Söğüt daha sonra ilçede hayata geçirilecek projeler için büyük destek veren AK Parti Kocaeli Milletvekillerini ziyaret etti. Meclis ziyaretinde Av. Emine Zeybek, Sami Çakır ve İlyas Şeker ile bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Kıymetli vekillerimize ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.