BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit’ten basketbol takımına ziyaret

İti Partili yöneticiler, İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımını ziyaret etti. 

03 Aralık 2021 03:59
İYİ Parti İzmit’ten basketbol takımına ziyaret

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Muhasibi Salim Yaşar, İlçe Başkan Yardımcıları Nevin Ayyıldız, Erol Derin, Nebiye Demirtaş, Cavide Yüceer, Nihal Kupşi, Kadın Politikalarımızdan Özgül Alpay, Mahalle Temsilcimiz Öznur Sevimli ve Danışma Kurulu üyesi Güneş Akgün ile birlikte İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımını ziyaret etti.

Hafta sonu oynanacak Çankaya maçı öncesi İzmit'in Perilerine başarılar dileyen Filiz "İzmit Belediyespor takımımızın her zaman yanında olacağız, hafta sonu önemli bir maça gidecek olan takımımıza güvenimiz ve desteğimiz tam" dedi. 

Antrenman sonunda takıma tatlı ikramında bulunan İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı Kocaelispor'umuzun eldivenlerini de oyunculara hediye etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.