banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KYÖD ailesinden iki sanatçının İstanbul çıkarması

İstanbulun en önemli kültür merkezlerinden biri olan Beyoğlu Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezinde düzenlenen İstanbul Kız Lisesi mezunu sanatçıların seçme eserlerinden oluşan sergi, Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcısı Alper Özkan’ın katılımı ile açıldı. İstanbul Kız Lisesi 110. Kuruluşunu bu sergi ile kutluyor. 

04 Aralık 2021 09:58
KYÖD ailesinden iki sanatçının İstanbul çıkarması

Serginin adı: Geçmişe saygı geleceğe umutla.

KYÖD ailesinden iki İstanbul Kız Lisesi mezunu, Handan Atılgan ve Füsun Dur’un  da sergilenmeye değer bulunan birer eseri izleyici ile buluştu. Büyük ilgi gören sergide 44 kadın sanatçının eseri bulunuyor.

KYÖD üyesi sanatçıların yurdun büyük sanat merkezlerinde eserlerinin sergilenmeye başlamış olması kentimiz adına gurur vericidir.

KYÖD’ün Av. Didem Turan başkanlığındaki yönetim kurulunun kültür, sanat ve düşün alanında çalışma yapan dernek üyelerini teşvik etmesi, kent kültürünün gelişmesi açısından son derece sevindiricidir. Bu tutum aynı zamanda tüm sivil toplum örgütlerince de örnek alınmalıdır. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416