banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Özel bireyler kendi günlerinin keyfini Gölcük’te at binerek çıkardı

Gölcük’te yaşayan özel bireyler 3 Aralık dünya Engelliler Günü’nde Gölcük Belediyesi Rahvan At Koşu Pisti’nde at binmenin keyfini çıkardı. 

04 Aralık 2021 23:58
Özel bireyler kendi günlerinin keyfini Gölcük’te at binerek çıkardı

Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım Tesisleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Gölcüklü özel bireylere keyifli anlar yaşattı. Rahvan At Bakım Tesislerine konuk olan özel bireyler, kendi günlerinde at binmenin keyfini sürdüler. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen de tesislerde bir araya geldikleri özel bireylerin at binme heyecanına ortak oldular. Elleriyle ata bindirerek gezdirdiği özel bireylerle yakından ilgilenen Başkan Sezer ve Seymen, etkinliğin sonunda engelli birey ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393