BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit mahalle ziyaretlerine devam ediyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, her hafta bir ilçeyi ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyip sıkıntılarını dile getiriyor ve vatandaşın zor durumda olduğunu dile getirerek çözümün erken değil hemen seçim olduğunun üzerinde duruyor. 

05 Aralık 2021 11:59
İYİ Parti İzmit mahalle ziyaretlerine devam ediyor

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı,  Genel Başkanları Meral Akşener’in izinden giderek halka inmeye devam ediyor. Sürekli STK ziyaretleri ve mahalle ziyaretleri yapan İzmit İlçe Teşkilatı bu hafta Yenidoğan’da sokağın nabzını tuttu.
İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, Kadın Politikaları Başkanı Fadime Yıldız Atik, İlçe Başkan Yardımcıları Erol Derin, Kenan Vural, Tuğba Kahyaoğlu, Ali Osman Aydın, Nebiye Demirtaş, 28 Haziran Mahalle Başkanı Mustafa Çoşkun, Alikahya Atatürk Mahalle Başkanı Öznur Sevimli, Körfez Mahalle Başkanı Nedret Yılmaz, Malta Mahalle Başkanı Fazlı Yalçın, Cedit Mahalle Başkanı Nebahat Yüksel, Kadın Politikaları Ekibinden Hatice Cevher, Özgül Alpay ve Danışma Kurulundan Güneş Şahin ve diğer üyeler ile birlikte Yenidoğan Mahalle Başkanı Ramazan Karakaya’nın  hazırladığı programda önce Yenidoğan esnafını ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Esnafın yakınışını dile getiren İlçe Başkanı Filiz  "Esnafımızı tek tek gezerek dinledik, en büyük sıkıntıları inanılmaz şekilde yükselen fiyatlar ve bu sebeple yaptıkları zammı vatandaşa anlatmak. Alım gücü çok düşük, esnafımız sattığı ürünü yerine koymakta zorlanıyor. Fırınlar dertli, bugün ekmek 3 TL oldu, her ürün her gün artıyor. Halkımıza bugünleri reva görenlerden hesabını hep beraber sandıkta soracağız" dedi. Programın devamında  Yenidoğan Mahalle Başkanı Ramazan Karakaya mahallesinde yaptığı 50 üyenin üyelik belgesini İlçe Teşkilatına teslim ederken 15 üyenin rozet takma işlemini Teşkilat yöneticileriyle birlikte gerçekleştirip programı sonlandırdılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.